Forum

Vă invităm în această zonă să puneți întrebari legate de concurs.

14 Responses to Forum

 1. Max says:

  Buna ziua,
  Toalete in zona de start/finish exista?
  Mersi,
  Max

 2. Costica Anghel says:

  Salut,

  Caut coechipier pentru elita, timp in jur de 24 de ore.
  Tel 0744.368.349

 3. Sztranyiczki Gabor says:

  Buna
  Participarea este gratuita si la castigatorii Master de anul trecut?

  • Mihai Santa says:

   Servus, da, este. Chiar si daca nu se pastreaza aceeasi echipa, cele doua persoane vor avea inscriere gratuita la proba Elita. Pentru inscriere, in campul dovada platii incarcati un fisier text cu urmatorul mesaj “Reducere – Castigator Master ‘Nume prenume’ “

 4. Stefan Gheorghe says:

  Bună ziua,

  mă uit pe site de jumătate de oră și poate mi-a scapat dar nu găsesc un program concret al curselor, în speță ziua și ora exactă la care se dă startul. Mă puteți lămuri cu această informație?
  Mulțumesc

 5. Stefan says:

  Buna ziua,

  Rog organizatorii sa ia in calcul cresterea timpului limita in postul P4 sectiunea Elita – Cabana Piatra Arsa – la 5h30′. In editia 2015, din echipele care au terminat maratonul in timpul limita de 35 ore, daca s-ar fi aplicat limita de 4h30′ in acest post ar fi fost descalificate 6 echipe de masculin, 3 de mixt, iar la feminin ar fi fost descalificate toate cele trei echipe de pe podium.

  Va multumesc!

  • Mihai Santa says:

   Servus Stefan,
   Ai incurcat un pic posturile, Piatra Arsa este defapt CP3, iar anul trecut toate echipele au reusit sa treaca in acel timp limita, cel mai lung timp a fost de 4:15 cu 15 minute sub timpul limita. Sursa: http://time-it.ro/2015/Marathon7500/ (foloseste-te de poza de sus)
   Cele bune,
   Misha

  • Mihai says:

   Eu as sugera cresterea limitei de timp generale de la 35 de ore la 36 de ore pentru proba de elita. Ar ajuta putin echipele noi care ar fi chiar “la limita in P10 – fiind in acelasi timp “acoperita” de limita de timp de la hobby. In plus, pare mai usor de asimilat in zile de catre concurenti (o zi si jumatate fata de o zi si 11 ore).

 6. Catalin says:

  Buna ziua, kit-ul de concurs ce contine ? Multumesc

 7. Stefanescu Ciprian says:

  Sunt Ciprian Stefanescu si impreuna cu Ovidiu Staniloiu alcatuim echipa CO2, fiind confirmati sa participam la proba de Hobby Masculin in a 8-a editie a Marathon7500 (14-17 iulie 2016).

  Din pacate mi-am rupt piciorul si nu o sa ma pot recupera si reveni in forma de concurs pina la data startului…

  Este cineva interesat sa ne preia inscrierea? (precizez ca noi am platit 250 RON pt echipa – taxa timpurie). Daca da, va rog sa ma contactati la cipstef@gmail.com. Multumesc!

 8. cosmin says:

  Cand incep inscrierile pentru 2016?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *